Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Τμήμα επειγόντων περιστατικών

ΑΡΧΙΚΗ/ ΚΛΙΝΙΚΗ/ Τμήμα επειγόντων περιστατικών
Clinic

Η αποστολή του τμήματος επειγόντων περιστατικών είναι η 24ωρη άμεση εξυπηρέτηση, εξέταση και περίθαλψη όλων των ασθενών με προβλήματα όπως ρινορραγίες, δύσπνοιες, ξαφνικό πονόλαιμο, οποιαδήποτε ξένα σώματα στο αφτί ή λαιμό, ξαφνική κώφωση κ.α.

Προκειμένου να γίνει η σωστή διάγνωση του οξέος προβλήματος, με το οποίο προσήλθε ο  ασθενής, διεξάγονται οι  κατάλληλες εργαστηριακές εξετάσεις και  εφαρμόζεται η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Αφού αντιμετωπιστεί το οξύ πρόβλημα του ασθενούς και ανάλογα με την βαρύτητα της πάθησης ο ασθενής παραμένει στην κλινική για παρακολούθηση είτε αποχωρεί με τις απαραίτητες οδηγίες.

Το τμήμα επείγοντων περιστατικών (Τ.Ε.Π) αποτελεί ένα ιδιαίτερα νευραλγικό χώρο παροχής ολοκρηρωμένης και εξατομικευμένης παροχής υπηρεσιών φροντίδας υγείας. Το Τ.Ε.Π αποτελεί τον αποτελεσματικό συνδετικό κρίκο μεταξύ του ασθενούς και της οριστικής του αντιμετώπισης.

Το Τ.Ε.Π είναι κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο με το απαραίτητο εξοπλισμό για την αρχική αντιμετώπιση των επείγοντων περιστατικών.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

27/05/2016 - Ελένη Ζ.
27/05/2016 - Ελένη Ζ.
18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
11/03/2016- Νικολέτα Κ.
11/03/2016- Νικολέτα Κ.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.