Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Παιδοχειρουργικό τμήμα

ΑΡΧΙΚΗ/ ΚΛΙΝΙΚΗ/ Παιδοχειρουργικό τμήμα
Clinic

Η orl athens clinic είναι εξειδικευμένη  σε όλο το φάσμα των επεμβάσεων σε παιδιά από δύο ετών. Διαθέτει αναισθησιολόγους με άριστες γνώσεις και εξειδικευμένη εκπαίδευση στην παιδική ωτορινολαρυγγολογίκή αναισθησία και έχει πολυετή εμπειρία στην διαχείριση των παιδιών. Έτσι λοιπόν το παιδί σας θα λάβει όχι μόνο την καλύτερη αναισθησία κατά την διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης αλλά και καθημερινά σε 24ωρη βάση εφημερεύει ένας έμπειρος ωτορινολαρυγγολόγος, ο οποίος καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας στην κλινική θα παρακολουθεί το παιδί σας και θα είναι δίπλα σας στην αντιμετώπιση τυχόν επιπλοκών και στην επίλυση κάθε προβλήματος που προκύψει.

Θα συναντηθείτε με τον αναισθησιολόγο λίγο πριν την χειρουργική επέμβαση. Παρόλα αυτά, εάν επιθυμείτε να μιλήσετε με το αναισθησιολογικό τμήμα, μπορείτε να καλέσετε στο  210 52 34 432.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

05/04/2016 - Μιχαήλ Λ.
05/04/2016 - Μιχαήλ Λ.
13/10/2018 - Καλλιόπη Π.
13/10/2018 - Καλλιόπη Π.
08/10/2016
08/10/2016
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.