Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Σουλαντίκας Κωνσταντίνος

ΑΡΧΙΚΗ/ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ/ Σουλαντίκας Κωνσταντίνος
Σουλαντίκας Κωνσταντίνος
37.9342232;23.724242799999956
Φωτογραφία
Θέση
Τηλέφωνο
Site
Διεύθυνση
Σουλαντίκας Κωνσταντίνος
Θέση:
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Τηλέφωνο:
2109358105
Διεύθυνση:
Λουτρακίου 46, Άγιος Δημήτριος

Ενηλίκων Παίδων

Στρατιωτικός Ιατρός

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Αναπλ. Διευθυντής ΩΡΛ κλινικής Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Ο ιατρός Κωνσταντίνος Σουλαντίκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Αποφοίτησε το 1997 από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) και ονομάστηκε Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Κατά την διαρκεια της εκπαίδευσης του στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (Ν.Ν.Α.) αποφοίτησε από το σχολείο Καταδυτικής και Υπερβαρικής Ιατρικής με λήψη των πτυχιών εξιδεικευμενης καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνωσης και αντιμετώπισης τραύματος (A.T.L.S.). Στην συνέχεια διετέλεσε διευθυντής της υγειονομικής επιστασίας σε πολεμικό πλοίο ενώ στην πορεία απέκτησε το πτυχίο της Αεροπορικής Ιατρικής.

Η έναρξη της Ειδικότητας πραγματοποιήθηκε στην ΩΡΛ κλινική του Ν.Ν.Α και συνεχίστηκε στην Πανεπιστημιακή ΩΡΛ κλινική του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ» Νοσοκομείου. Το 2006 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου.

Το 2008 ολοκλήρωσε και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» ενώ το 2009 ορκίστηκε Αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Φέρει τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή της ΩΡΛ κλινικής του Ν.Ν.Α.

Είναι μέλος επιστημονικών Εταιρειών ενώ έχει λάβει συμμετοχή σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια και Σεμινάρια τόσο ως σύνεδρος αλλά και ως ομιλητής.

Είναι ιατρός εξεταστής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με εξουσιοδότηση επιπέδου I και II (Aero-Medical Examiner class I-II) για χειριστές πτητικών μέσων αλλά και για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας καθώς και μέλος της επιτροπής αξιολόγησης καταλληλότητας αυτών.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

28/03/2016 - Θεόδωρος Ν.
28/03/2016 - Θεόδωρος Ν.
18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
16/12/2015 - Μαρία Μ.
16/12/2015 - Μαρία Μ.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.