Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Προκλητές Ωτοακουστικές Εκπομπές (ΟΑΕ)

ΑΡΧΙΚΗ/ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ Προκλητές Ωτοακουστικές Εκπομπές (ΟΑΕ)
Clinic

  Η εξέταση των προκλητών ωτοακουστικών εκπομπών (ΟΑΕ) εφαρμόζεται για να μπορέσει ο ασθενής να ενημερωθεί για την λειτουργικότητα του εσωτερικού του ωτός του ή του κοχλία του. Η εξέταση αυτή μετρά τις εκπομπές απο το εσωρικό του ωτός που απαντούν σε έναν ήχο.

 Εάν έχει κανονική ακοή ο ασθενής θα παράγονται ωτοακουστικές εκπομπές. Εάν η απώλεια ακοής είναι μεγαλύτερη απο 25-30 ντεσιμπέλ δεν γίνεται παραγωγή αυτών των ήπιων ήχων. Μέσω αυτής της εξέτασης μπορεί να διαγνωστεί πιθανή απόφραξη στο εξωτερικό ή στο μέσο αυτί όπου σε αυτή τη περίπτωση δεν θα μπορούν οι ήχοι να διαπεράσουν στο εσωτερικό αυτί. Αυτή η εξέταση όπως γίνεται αντιληπτό απο τα παραπάνω προσφέρει σημαντικά διαγνωστικά αποτελέσματα για ποικίλες παθολογικές καταστάσεις.

  ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

  21/12/2016 - Ολυμπία Π.
  21/12/2016 - Ολυμπία Π.
  31/01/2016
  31/01/2016
  30/01/2019-Ιωάννα Κ.
  30/01/2019-Ιωάννα Κ.
  ORL ATHENS CLINIC
  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
  ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
  Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.