Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Ακουστικά Προκλητά Δυναμικά Σταθερής Κατάστασης (ASSR)

ΑΡΧΙΚΗ/ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ Ακουστικά Προκλητά Δυναμικά Σταθερής Κατάστασης (ASSR)
Clinic

Τα ακουστικά προκλητά δυναμικά σταθερής κατάστασης (ASSR) μπορούν να θεωρηθούν ως η ηλεκτροφυσιολογική ανταπόκριση του ατόμου στις ταχείες ακουστικές διεγέρσεις. Ο στόχος της ASSR είναι η δημιουργία ενός εκτιμημένου ακουογραφήματος απο το οποίο μπορούν να απαντηθούν ερωτήματα σχετικά με την ακοή, την απώλεια ακοής και την ακουστική αποκατάσταση.

Το ASSR προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας στατιστικών έγκυρων ακουογραμμάτων για όσους ασθενείς δεν επιθυμούν τις παλαιότερες μεθόδους.

 Η ανάλυση ASSR βασίζεται στο γεγονός οτι τα βιοηλεκτρικά γεγονότα συμπίπτουν με τον αριθμό επανάληψης των ερεθισμάτων. Επομένως, η ανάλυση ASSR βασίζεται στα μαθηματικά και αποτελεί μια πιο αξιόπιστη, αποτελεσματική και νεότερης τεχνολογίας μέθοδο.

 Τα ακουστικά που χρησιμοποιούνται στις αναλύσεις ASSR έχουν την μοναδική δυνατότητα να προκαλέσουν μια αιθουσαία ανταπόκριση που δυνητικά δεν μπορεί να διακριθεί με τις υπόλοιπες μεθόδους. Επίσης, μέσως της ανάλυσης ASSR μπορεί να καταγραφεί μια τεράστια ποικιλία ερεθισμάτων όπως θόρυβοι με ειδική διαμόρφωση του πλάτους και της συχνότητας τους.

 Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό απο ολόκρηρη την διαδικασία ανάλυσης ASSR με την εξέλιξη της τεχνολογίας δίνεται η δυνατότητα για ακόμη πιο αξιόπιστα αποτελέσματα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και καταλληλότερη αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος.

  ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

  Αντώνιος Α.
  Αντώνιος Α.
  21/12/2016 - Ολυμπία Π.
  21/12/2016 - Ολυμπία Π.
  31/01/2016
  31/01/2016
  ORL ATHENS CLINIC
  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
  ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
  Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.