Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Ακουστικά Προκλητά Δυναμικά Εγκεφαλικού Στελέχους (ABR)

ΑΡΧΙΚΗ/ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ Ακουστικά Προκλητά Δυναμικά Εγκεφαλικού Στελέχους (ABR)
Clinic

 Η δοκιμή των ακουστικών προκλητών δυναμικών του εγκεφαλικού στελέχους (ABR) χρησιμοποιείται σε παιδιά ή άλλα άτομα που δεν μπορούν να ακολουθήσουν μια τυπική εξέταση ακοής. Το ABR χρησιμοποιείται επίσης εάν τα συμπτώματα μπορεί να οφείλονται σε απώλεια της ακοής που οφείλονται απο βλάβη του εγκεφαλικού στελέχους.

 Η διαδικασία περιλαμβάνει την τοποθέτηση ηλεκτροδίων στην κεφαλή. Τα ηλεκτρόδια κολλούν στο δέρμα και συνδέονται με έναν υπολογιστή. Με αυτό το τρόπο γίνεται η καταγραφή της δραστηριότητας του εγκεφαλικού κύματος απο την απόκριση των ήχων που παράγονται μέσω των ακουστικών. Κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας το άτομο δεν χρειάζεται να κάνει κάτι μέχρι το τέλος της διαδικασίας όπου τα αποτελέσματα εκτυπώνονται στον υπολογιστή.

  ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

  18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
  18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
  27/08/2016 - Κωνσταντίνος Χ.
  27/08/2016 - Κωνσταντίνος Χ.
  29/03/2017
  29/03/2017
  ORL ATHENS CLINIC
  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
  ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
  Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.