Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Σύστημα αποστείρωσης Hyperion Air Sterilization System

ΑΡΧΙΚΗ/ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ/ Σύστημα αποστείρωσης Hyperion Air Sterilization System
Clinic

Σύστημα αποστείρωσης Hyperion Air Sterilization System

Η ORL ATHENS Clinic δίνοντας μέγιστη βαρύτητα στην ασφάλεια των ασθενών προσέθεσε στον ιατρικό της εξοπλισμό το σύστημα αποστείρωσης Hyperion Air Sterilization System.

Το Hyperion Air Sterilization System χρησιμοποιεί τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας εφαρμόζοντας καινοτόμες τεχνικές καθαρισμού του αέρα. Σύμφωνα με μελέτες οι ιοί και τα βακτήρια μπορούν να διατηρηθούν στον αέρα ενός χώρου έως και 5 ώρες.

Με την χρήση ενός συστήματος αποστείρωσης αέρα Hyperion Air Sterilization System εφαρμόζονται 20 εναλλαγές αέρα ανά ώρα με αποτέλεσμα την καθολική εξαφάνιση του ιογενούς φορτίου από τον καθοριζόμενο χώρο.

Η ORL ATHENS Clinic μέσω των παραπάνω ενεργειών συμβάλει αποφασιστικά στην δημιουργία κατάλληλων συνθηκών προστασίας και υγιεινής απέναντι στους αόρατους εχθρούς της υγείας μας και των πρωτόγνωρων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε λόγω του COVID-19.

  ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

  03/03/2016
  03/03/2016
  08/10/2016 - Νικόλαος Χ.
  08/10/2016 - Νικόλαος Χ.
  20/06/2019
  20/06/2019
  ORL ATHENS CLINIC
  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
  ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
  Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.