Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Νυσταγμογράφος

Clinic

 Ο Νυσταγμογράφος αποτελεί μια τεχνολογία για την δοκιμή των λειτουργιών του εσωτερικού του ωτός μια διαδικασία γνωστή ως αιθουσαία αξιολόγηση.

 Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει τη χρήση υπέρυθρων γυαλιών για την ανίχνευση των κινήσεων των ματιών κατά τη διάρκεια της οπτικής διέγερσης και των μεταβολών της θέσης. Μέσω αυτής της διαδικασίας μπορεί να καθοριστεί εάν η υπάρχουσα ζάλη του ασθενούς προκαλείται απο κάποια πάθηση του εσωτερικού του ωτός όπως στον καλοήθη παροξυσμικό ίλιγγο θέσεος ή άν η ζάλη οφείλεται σε άλλα αίτια όπως στην ύπαρξη χαμηλής αρτηριακής πιέσεως.

 Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα ζητηθεί απο τον ασθενή να κάθεται σε διάφορες θέσεις, όπως το να κοιτάει ψηλά, να στραφεί το κεφάλι του προς τα δεξιά, αριστερά καθώς και να μεταβάλλει τη θέση του σώματος του.

  ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

  25/05/2016 - Βασίλης Σ.
  25/05/2016 - Βασίλης Σ.
  13/10/2018
  13/10/2018
  11/03/2016- Νικολέτα Κ.
  11/03/2016- Νικολέτα Κ.
  ORL ATHENS CLINIC
  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
  ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
  Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.