Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Νευροδιεγέρτης

Clinic

Η χρήση νευροδιεγέρτη βοηθά στον εντοπισμό, στην αναγνώριση, στην παρακολούθηση της πορείας του νεύρου, στην επιβεβαίωση της ακεραιότητας του πριν το τέλος της επέμβασης το οποίο δεν μπορεί να ελεγχθεί με κανένα άλλο μέσο, διότι η ανατομία του κάθε ασθενή είναι διαφορετική και οι νεοπλασίες (καλοήθεις ή κακοήθεις) παρεκτοπίζουν τα νεύρα και αλλοιώνουν την κανονική του πορεία Με την διεγχειρητική χρήση του συστήματος ο ασθενής προστατεύεται συνεχώς κατά την διάρκεια της επέμβασης από τους χειρισμούς των εργαλείων κατά την παρασκευή του νεύρου. Η επιλογή του χειρουργού να χρησιμοποιήσει τον νευροδιεγέρτη είναι καθοριστική και στις περισσότερες πια περιπτώσεις απαραίτητη.

Η συσκευή είναι ειδικά σχεδιασμένη για ανίχνευση, διέγερση, καταγραφή και γενικά εγχειρητική παρακολούθηση των κινητικών νεύρων του εγκεφάλου.

Εφαρμογή σε επεμβάσεις:

  • Ακουστικό νευρίνωμα
  • Αποσυμπίεση Προσωπικού Νεύρου
  • Παρωτιδεκτομή
  • Συγγενής Ατρησία
  • Μαστοειδεκτομή
  • Κοχλιακές Εμφυτεύσεις
  • Θυρεοειδεκτομή.

Για τις επεμβάσεις θυρεοειδεκτομών χρησιμοποιούνται και ειδικοί ;ενδοτραχειακοί σωλήνες με ενσωματωμένα ηλεκτρόδια για την εύκολη, ασφαλή και ανώδυνη τοποθέτηση τους στον ασθενή. Επίσης χρησιμοποιείται και ειδικό κάλυμμα το οποίο ενσωματώνεται σε χειρολαβή tour το οποίο παρέχει ρεύμα διέγερσης μέσω ειδικών αγώγιμων φρεζών καθώς ο χειρούργος χειρίζεται το tour κατά την αφαίρεση οστού.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

28/03/2016 - Θεόδωρος Ν.
28/03/2016 - Θεόδωρος Ν.
03/03/2016
03/03/2016
01/10/2018 - Πέτρος Σ.
01/10/2018 - Πέτρος Σ.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.