Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Λέιζερ CO2

Clinic

Η συσκευή laser διοξειδίου του άνθρακα είναι μια συσκευή σύγχρονης τεχνολογίας. Είναι κατάλληλη για όλες τις χειρουργικές λέιζερ επεμβάσεις στην ωτορινολαρυγγολογία. Εφαρμόζεται σε επεμβάσεις προσώπου, λαιμού, στοματικής κοιλότητας και στον λάρυγγα. Χρησιμοποιείται για την χειρουργική με απευθείας χρηση, για χειρουργική μέσω μικροσκοπίου, καθώς και για ενδοσκοπική χειρουργική.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το μηχάνημα έχει σχετικά μικρό μέγεθος  με διστάσεις 290x450x1630mm με διπλωμένο τον βραχίονα) και ζυγίζει μόλις 62 κιλά. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν την άνετη και χωρίς κόπο μετακίνησή του εντός των χώρων του χειρουργείου. Η ισχύς του συστήματος είναι 50W επί του ιστού με διαβαθμίσεις ισχύος της τάξεως του 1W για την ακριβή της ρύθμιση. 

Η δέσμη του διοξείδιο του άνθρακα έχει μήκος κύματος 10,6mm κάτι που του επιτρέπει να εκτελεί άψογη κοπή με ελαφρά αιμόσταση. Η δέσμη CO2 που παράγεται είναι υψηλής ποιότητας και εξασφαλίζει πολύ καλό εστιακό σημείο διαστάσεων 0.1, 0.20 και 0.32, για εστιακές αποστάσεις 50, 127 και 200mm αντίστοιχα. Η συσκευή ελέγχεται από μικροεπεξεργαστές για την απλή, ασφαλή και σωστή λειτουργία της. 

Μηχανισμός λειτουργίας

Η ενέργεια αποδίδεται στον ιστό με τέσσερις τρόπους: α) συνεχόμενα (continuous wave) β) παλμικά με μεμονωμένους παλμούς (single pulse) και με επαναλαμβανόμενους παλμούς (repeated pulse) γ) υπερπαλμικά με υψηλή ταχύτητα ρυθμού για επιφανειακή εξάχνωση (super pulse) με στιγμιαία ισχύ 500W και διάρκεια παλμού 0,3ms και δ) κυκλικά επαναλαμβανόμενους παλμούς (cyclical repeated pulse).

Ο παλμός έχει πολύ μικρή χρονική διάρκεια (0,3 – 0,6 ms) που το καθιστά πολύ πιο κάτω από το «thermal relaxation» με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει την μη θερμική καταστροφή του ιστού, με αποτέλεσμα, οι διάφορες στιβάδες της επιδερμίδας να απομακρύνονται μία – μία με μεγάλη ακρίβεια και ομοιόμορφα, χωρίς θερμική επιβάρυνση των κατωτέρων θηλοειδών στιβάδων του δέρματος. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη στην αισθητική προ της διαδικασίας αποκατάστασης του δέρματος. Τέλος, η επιπρόσθετη λειτουργία της μόνιμης σάρωσης (Permanent scanning) επιτρέπει την ταχεία, αποτελεσματική και υψηλής ακρίβειας αφαίρεση των βαθύτερων στιβάδων ιστού.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

18/05/2016 - Δανάη Π.
18/05/2016 - Δανάη Π.
21/12/2016 - Ευστράτιος Φ.
21/12/2016 - Ευστράτιος Φ.
25/05/2016 - Βασίλης Σ.
25/05/2016 - Βασίλης Σ.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.