Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Ακοογράφος

Clinic

 Ο ακοογράφος εφαρμόζει την εξέταση ακοογραφήματος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με ειδικά σημεία μέτρησης σε μεγάλη ταχύτητα και με ιδιαίτερη ευκολία λόγω της τεχνολογίας που προσφέρει.

 Ο ακοογράφος προσφέρει φωτογραφικές απεικονίσεις απεικονίζοντας τα σημαντικά σημεία καθοδηγώντας μέσω της εξέτασης την ορθή εξασφάλιση και αξιοπιστία του καταλληλότερου αποτελέσματος.

 Με την ολοκρήρωση της εξέτασης μέσω της υψηλής τεχνολογίας του εξοπλισμού παρέχεται η πιο ακριβής επαλήθευση των εξετάσεων ώστε να υπάρχει η καταλλήλοτερη ερμηνεία τους.

  ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

  15/01/2019-Ευάγγελος Θ.
  15/01/2019-Ευάγγελος Θ.
  25/10/2016 - Ελευθερία Κ.
  25/10/2016 - Ελευθερία Κ.
  29/03/2016 - Δημήτριος Μ.
  29/03/2016 - Δημήτριος Μ.
  ORL ATHENS CLINIC
  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
  ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
  Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.