Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Φλεγμονή αδενοειδών εκβλαστήσεων

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Φλεγμονή αδενοειδών εκβλαστήσεων
Τσολαρίδης Παύλος

Τσολαρίδης Παύλος

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, Αμπελόκηποι, Αθήνα

http://myorl.gr

Tηλ: 6945773077

Clinic

Η χρόνια φλεγμονή των αδενοειδών εκβλαστήσεων αποτελεί υπερπλασία του λεμφικού ιστού οφειλόμενη σε χρόνια φλεγμονή ή σε αλλεργία του ανώτερου αναπνευστικού.

 

Τα συμπτώματα που εμφανίζουν οι ασθενείς είναι δυσχέρεια ρινικής αναπνοής, χρόνια στοματική αναπνοή, ρινολαλιά, σύνδρομο αποφρακτικής υπνικής άπνοιας, βλεννοπυώδης ρινόρροια, βαρηκοία αγωγιμότητας, ανορεξία λόγω ανοσμίας και καθυστέρηση ανάπτυξης.

 

Η θεραπεία είναι κυρίως χειρουργική όπου η θεραπεία πρώτης γραμμής είναι η χειρουργική αφαίρεση των αδενοειδών εκβλαστήσεων. Αδενοειδεκτοπή σε κάθε υπερπλασία αδενοειδών με χρόνια δυσχέρεια ρινικής αναπνοής, υποτροπιάζουσες ή επίμονες ρινίτιδες, με χρόνια πυώδη ρινόρροια, συμφορητική ρινοκολπίτιδα, υποτροπιάζουσα ή επίμονη δυσλειτουργία της ευσταχιανής σάπιγγας.

 

Στο σύνδρομο αποφρακτικής υπνικής άπνοιας η χειρουργική αφαίρεση των αδενοειδών εκβλαστήσεων συνδυάζεται με αφαίρεση των παρίσθμιων αμυγδαλών. Αν εμφανίζεται κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κλινική μας.

Τελευταία άρθρα από τον/την Τσολαρίδης Παύλος

Φλεγμονή αδενοειδών εκβλαστήσεων
Φλεγμονή αδενοειδών εκβλαστήσεων Η χρόνια φλεγμονή των αδενοειδών εκβλαστήσεων αποτελεί υπερπλασία του λεμφικού ιστού οφειλόμενη σε χρόνια φλεγμονή ή σε αλλεργία του ανώτερου αναπνευστικού.   Τα συμπτώματα που…
Κογχοτομή – Κογχοπλαστική
Κογχοτομή – Κογχοπλαστική Οι ρινικές κόγχες είναι προεξοχές στο εσωτερικό της μύτης και λειτουργούν ως φίλτρα, αποτελούνται από κόκκαλο και καλύπτονται με ρινικό βλεννογόνο. Προκειμένου να μην προκαλείται η…
Αποκατάσταση απόφραξης δακρύων (Δακρυοασκορινοστομία)
Αποκατάσταση απόφραξης δακρύων (Δακρυοασκορινοστομία) Στην εξωτερική γωνία του ματιού παράγονται δάκρυα, τα οποία ενυδατώνουν το μάτι και καταλήγουν στον δακρυϊκό ασκό και εν συνεχεία μέσω του ρινοδακρυϊκού πόρου φτάνουν στη μύτη. Μέσα…
Κύστη θυρεογλωσσικού πόρου
Κύστη θυρεογλωσσικού πόρου Η κύστη του θυρεογλωσσικού πόρου εμφανίζεται στα δέκα πρώτα χρόνια της ζωής του ανθρώπου και είναι η πιο συχνή συγγενής μάζα της μέσης γραμμής του τραχήλου. Η πάθηση εμφανίζεται συχνότερα…

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

29/09/2015 - Χαρίλαος Α.
29/09/2015 - Χαρίλαος Α.
01/10/2018 - Πέτρος Σ.
01/10/2018 - Πέτρος Σ.
01/06/2016 - Δημήτριος Μ.
01/06/2016 - Δημήτριος Μ.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.