Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Σιελολιθίαση

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Σιελολιθίαση

Clinic

Η σιελολιθίαση είναι η κύρια αιτία μονόπλευρης διάχυτης διόγκωσης των υπογνάθιων ή των παρωτίδων.

 

Προκαλεί μηχανική απόφραξη του πόρου, με επακόλουθο επαναλαμβανόμενες διογκώσεις του αδένα κατά τη διάρκεια γευμάτων, που μπορεί να είναι παροδικές, ή να επιπλακούν με βακτηριακή επιμόλυνση. Κλασσικά υποτροπιάζοντα επεισόδια φλεγμονής οδηγούν σε ανοιχτή χειρουργική επέμβαση.

 

Το κύριο σύμπτωμα των ασθενών είναι οι διόγκωση των σιελογόνων αδένων και συνίσταται σιελενδοσκόπηση. Η διαγνωστική σιελενδοσκόπηση απαιτεί τοπική αναισθησία της θηλής και του συστήματος των πόρων.

 

Μετά την εισαγωγή του ενδοσκοπίου η αναισθησία του συστήματος των πόρων γίνεται με έγχυση διαλύματος ξυλοκαίνης. Αν παρουσιάζεται διόγκωση των σιελογόνων αδένων μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κλινική μας.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

03/03/2016
03/03/2016
14-03-2019
14-03-2019
01/06/2016 - Δημήτριος Μ.
01/06/2016 - Δημήτριος Μ.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.