Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Πολυοζώδης βρογχοκήλη

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Πολυοζώδης βρογχοκήλη

Clinic

Η πολυοζώδης βρογχοκήλη αποτελεί τη συχνότερη διαταραχή του θυρεοειδούς αδένα και θεωρείται αποτέλεσμα δύο παραγόντων. Ο πρώτος σχετίζεται με τη γενετική ετερογένεια και ο δεύτερος με την εμφάνιση νέων ιδιοτήτων που δεν ήταν παρούσες στα μητρικά κύτταρα και έγιναν κληρονομούμενες στις επόμενες κυτταρικές διαιρέσεις.

 

Η πολυοζώδης βρογχοκήλη είναι συνήθως αντιληπτή ως μάζα στον τράχηλο ενώ σπάνια μπορεί να προκαλέσει πιεστικά φαινόμενα στην τραχεία και στον οισοφάγο.

 

Αν κλινικά και εργαστηριακά ο ασθενής ειναι ευθυρεοειδικός και εμφανίζει μικρή βρογχοκήλη δεν είναι απαραίτητη η φαρμακευτική θεραπεία. Αν η βρογχοκήλη είναι μεγάλη ή προκαλεί πιεστικά φαινόμενα η θεραπεία είναι απαραίτητη με ραδιενεργό ιώδιο. Η ολική θυρεοειδεκτομή αποτελεί επίσης πολύ σημαντική επιλογή ως θεραπεία.
 

Αν εμφανίζεται κάποια μάζα στον τράχηλο μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

08/10/2016 - Γιάννης Φ.
08/10/2016 - Γιάννης Φ.
7-3-2019
7-3-2019
18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.