Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Οστεοαναρτώμενο ακουστικό βαρηκοΐας BAHA

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Οστεοαναρτώμενο ακουστικό βαρηκοΐας BAHA

Clinic

Το οστεοαναρτώμενο ακουστικό βαρηκοΐας BAHA αποτελεί ένα κοχλιακό εμφύτευμα που τοποθετείται υπο τοπική αναισθησία σε ενήλικες και υπο γενική στα παιδία. Εφαρμόζεται οπισθοωτιαία τομή με ανάσπαση του δερματικού κρημνού μερικού πάχους στον οποίο δεν περιλαμβάνονται οι θύλακοι των τριχών με χρήση δερμοτόμου ή αλλιώς κάθετη τομή ολικού πάχους με ανύψωση και του χορίου.

 

Είναι απαραίτητη η ευρεία αφαίρεση του υποδόριου ιστού με απομάκρυνση του χορίου και των θυλάκων των τριχών ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες τοπικής αντίδρασης κατά την τοποθέτηση του αντερείσματος της συσκευής δια μέσου τομής στο μέσω του δερματικού κρημνού. Ύστερα εφαρμόζεται διάνοιξη της οπής με τρυπάνι 4 χιλ. υπο συνεχή ενστάλλαξη ύδατος για την αποφυγή της υπερθέρμανσης, διεύρυνση της οπής, βίδωμα της βάσης στήριξης εντός της οπής, διάτρηση του δερματικού κρημνού για τη δίοδο του στηρίγματος της βάσης και συρραφή του τραύματος.

 

Τέλος εφαρμόζεται τοποθέτηση γάζας με αντιβιοτική αλοιφή επί του τμήματος της βάσης που προβάλλει από το δέρμα, πιεστική επίδεση της μαστοειδούς για την αποφυγή αιμορραγίας και τοποθέτηση της συσκευής επεξεργασίας του ήχου μετά την επούλωση, συνήθως ένα μήνα μετά. Αν σας ενδιαφέρει να υποβληθείτε σε τέτοιου είδους χειρουργική επέμβαση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κλινική μας.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

18/11/2016 - Αλεξάνδρα Μ.
18/11/2016 - Αλεξάνδρα Μ.
25/05/2016 - Βασίλης Σ.
25/05/2016 - Βασίλης Σ.
18/03/2016
18/03/2016
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.