Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Μυκητιασικές λοιμώξεις του έξω ακουστικού πόρου

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Μυκητιασικές λοιμώξεις του έξω ακουστικού πόρου

Clinic

Οι μυκητιασικές λοιμώξεις του έξω ακουστικού πόρου σπανίως είναι πρωτοπαθείς, αλλά συνήθως είναι επιπλοκή της θεραπευτικής αγωγής για βακτηριακή εξωτερική ωτίτιδα με τοπικές σταγόνες αντιβιοτικού και κορτικοστεροειδούς. Οι συχνότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι ο Ασπέργιλλος και η Καντίντα.

 

 Τα συμπτώματα που εμφανίζουν οι ασθενείς είναι ο κνησμός, ήπιο άλγος και πυκνόρρευστο έκκριμα από τον έξω ακουστικό πόρο. Η εξέταση υπο το χειρουργικό μικροσκόπιο είναι διαγνωστική καθώς αποκαλύπτει την κρεμμώδη υφή του εκκρίματος.

 

 Η θεραπεία συνίσταται σε εκτενή καθαρισμό υπο το χειρουργικό μικροσκόπιο με αναρρόφηση και πλήρη απομάκρυνση του μολυσματικού υλικού ακολουθούμενη από την εφαρμογή τοπικής αντιμυκητιασικής αλοιφής ή σταγόνων. Επαναλαμβανομένες εφαρμογές της αλοιφής ή των σταγόνων είναι απαραίτητες. Έκπλυση του έξω ακουστικού πόρου δεν συνίσταται.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

21/12/2016 - Ευστράτιος Φ.
21/12/2016 - Ευστράτιος Φ.
28/03/2016 - Θεόδωρος Ν.
28/03/2016 - Θεόδωρος Ν.
18/05/2016 - Δανάη Π.
18/05/2016 - Δανάη Π.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.