Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Μη πλακώδες καρκίνωμα της στοματικής κοιλότητας

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Μη πλακώδες καρκίνωμα της στοματικής κοιλότητας

Clinic

Το πιο συχνό μη πλακώδες καρκίνωμα της στοματικής κοιλότητας είναι αυτό απο τους ελάσσονες σιελογόνους αδένες. Αυτή η κακοήθεια εμφανίζεται ως σκληρή υποβλεννογόνια μάζα εντοπιζόμενη συνήθως στη σκληρά και τη μαλθακή υπερώα.

 

Το πιο συχνό είναι το αδενοκυστικό καρκίνωμα ή κυλίνδρωμα με τάσει να χορηγεί τοπικές υποτροπές ή απομακρυσμένες μεταστάσεις καθώς οι ασθενείς παρακολουθούνται για μακρά διαστήματα.

 

Η αντιμετώπιση του αδενοκυστικού καρκινώματος συνίσταται στην ευρεία αφαίρεση με προσπάθεια να επιτευχθούν ελεύθερα όρια. Η μετεγχειρητική ακτινοθεραπεία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης υποτροπής. Υπάρχει αναπόφευκτη περινευρική διήθηση που κάνει την πλήρη αφαίρεση στη στοματική κοιλότητα εξαιρετικά δύσκολη.

 

Αν πάσχετε απο κάποια παρόμοια κατάσταση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κλινική μας ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση για το πρόβλημα σας.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

07/10/2016 - Νικόλαος Ρ.
07/10/2016 - Νικόλαος Ρ.
13/10/2018 - Καλλιόπη Π.
13/10/2018 - Καλλιόπη Π.
29/03/2017
29/03/2017
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.