Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Μέση ωτίτιδα με υγρό

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Μέση ωτίτιδα με υγρό

Clinic

Η μέση ωτίτιδα με υγρό αποτελεί συλλογή μη πυώδους υγρού διαφόρου συστάσεως (ιξώδους) εντός της τυμπανικής κοιλότητας συνήθως συνοδευόμενη από δυσλειτουργία (απόφραξη) της ευσταχιανή σάλπιγγας.

 

Τα συμπτώματα που εμφανίζουν συνήθως οι ασθενείς είναι αίσθημα πίεσης, σύντομα επεισόδια ωταλγίας, μεταβαλλόμενη βαρηκοία αγωγιμότητας και εμβοές.

 

Η χειρουργική αντιμετώπιση της μέσης ωτίτιδας με υγρό περιλαμβάνει την μυριγγοτομή με αναρρόφηση του υγρού, την αδενοτομή, την αντροτομή ή μαστοειδεκτομή σε περιπτώσεις επίμονης και δυσίατης μέσης ωτίτιδας με υγρό ή σε περιπτώσεις χρόνιας εκροής υγρού από το σωληνίσκο αερισμού.

 

Τέλος την τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού η οποία ενδείκνυται σε περιπτώσεις με βαρηκοία μεγαλύτερα των 30 dB μη ανταποκρινόμενη σε συντηρητική αντιμετώπιση για 3 μήνες ή περισσότερο και σε περιπτώσεις εμφάνισης θυλάκων εισρόφησης. Αν εμφανίζεται καποιο από τα παραπάνω συμπτώματα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κλινική μας.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Αντώνιος Α.
Αντώνιος Α.
30/01/2019-Ιωάννα Κ.
30/01/2019-Ιωάννα Κ.
27/08/2016 - Κωνσταντίνος Χ.
27/08/2016 - Κωνσταντίνος Χ.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.