Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Λοιμώξεις πτερυγίου

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Λοιμώξεις πτερυγίου

Clinic

Σε περίπτωση λοίμωξης του πτερυγίου είναι αναγκαίο να αποκλειστεί η συμμετοχή του περιχονδρίου και του χόνδρου. Οι λοιμώξεις αυτές προκαλούνται από χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο ή πυογόνο στρεπτόκοκκο. Οι ασθενείς με λοίμωξη του πτερυγίου εμφανίζουν οιδηματώδες, ερυθηματώδες, σκληρό, επώδυνο ή κνησμώδες πτερύγιο με παρουσί ορώδους ή πυώδους εκκρίματος.

 

 Η θεραπεία των λοιμώξεων του πτερυγίου περιλαμβάνει σε περίπωση βακτηριακής λοίμωξης τοπική αντισηψία, αντιβιοτική αγωγή από του στόματος (αμοξυκιλλίνη/κλαβουλανικό οξύ, τριμεθοπρίμη/σουλφαμεθοξαζόλη), αντιφλεγμονώδης αγωγή με δικλοφενάκη.

 

Σε περίπτωση ερυσίπελας συστήνεται αντιβιοτική αγωγή κατά του πυογόνου στρεπτόκοκκου (πενικιλλίνη) διάρκειας 10-14 ημερών. Αν παρουσιάζεται παρόμοια συμπτώματα με τα παραπάνω μην διστάσεται να επικοινωνήσετε με την κλινική μας.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Αντώνιος Α.
Αντώνιος Α.
08/10/2016 - Γιάννης Φ.
08/10/2016 - Γιάννης Φ.
18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.