Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Λειτουργική χειρουργική ατρησίας του έξω ακουστικού πόρου

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Λειτουργική χειρουργική ατρησίας του έξω ακουστικού πόρου

Clinic

Η λειτουργική χειρουργική σε περίπτωση ατρησίας του έξω ακουστικού πόρου πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και χρησιμοποιείται συσκευή καταγραφής της λειτουργίας του προσωπικού νεύρου. Η οπισθοωτιαία τομή εφαρμόζεται με ανάσπαση του περιόστεου και εφαρμόζεται λήψη μεγάλου ελεύθερου μοσχεύματος κροταφικής περιτονίας για την ανασύσταση της τυμπανικής μεμβράνης .

 

Στη συνέχεια γίνεται πρόσθια προσπέλαση πίσω από το γληνοειδή βόθρο με τρυπανισμό κατά μήκος του μέσου κρανιακού βόθρου προς το επιτύμπανο, προσεκτική αφαίρεση της ατρητικής πλάκας και απελευθέρωση των οσταρίων στο επιτύμπανο. Ύστερα γίνεται ανακατασκευή της αλυσίδας των ακουστικών οσταρίων ακόμα και αν αυτά είναι παραμορφωμένα, προτιμάται από τη χρήση τεχνητών προθέσεων, επικάλυψη του νεοσχηματισθέντος έξω ακουστικού πόρου με πολύ λεπτό δερματικό μόσχευμα μερικού πάχους.

 

Είναι επίσης σημαντική η πλαστική του έξω ακουστικού πόρου και συρραφή του εξωτερικού άκρου του δερματικού μοσχεύματος στο δέρμα της κόγχης καθώς και η τοποθέτηση φύλλου σιλικόνης επί της τυμπανικής μεμβράνης και πωματισμός του έξω ακουστικού πόρου. Τέλος, πραγματοποιείται συρραφή της οπισθοωτιαίας τομής και επίδεση της μαστοειδούς. Σε περίπτωση που χρειάζεται να υποβληθείτε σε μια τέτοια χειρουργική διαδικασία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κλινική μας.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

07/03/2019 - Δημήτριος Π.
07/03/2019 - Δημήτριος Π.
15/01/2019-Ευάγγελος Θ.
15/01/2019-Ευάγγελος Θ.
18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
18/10/2018 - Κωνσταντίνος Π.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.