Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Κακοήθης εξωτερική ωτίτιδα

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Κακοήθης εξωτερική ωτίτιδα

Clinic

  Η κακοήθης εξωτερική ωτίτιδα αποτελεί διηθητική, νεκρωτική λοίμωξη του δέρματος του έξω ακουστικού πόρου και επακόλουθη επέκταση στη βάση του κρανίου που εμφανίζεται συνήθως σε ηλικιωμένους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη και σε ασθενείς με γενικευμένη καταστολή.

 

Ο συχνότερος παθογόνος μικροοργανισμός που προκαλεί αυτήν την παθολογική κατάσταση είναι η Ψευδομονάδα.

 

Τα συμπτώματα που εμφανίζουν συνήθως οι ασθενείς είναι η χαρακτηριστική διαλείπουσα ωταλγία, κυρίως τη νύχτα, με συνοδό κεφαλαλγία και άλγος στην περιοχή της κροταφογναθικής άρθρωσης, η δύσοσμη πυώδης ωτόρροια, η απώλεια ακοής καθώς και η εμφάνιση οιδήματος της παρωτιδικής περιοχής.

 

 Η θεραπεία περιλαμβάνει τη συστηματική μακροχρόνια θεραπεία με υψηλές δόσεις αντιβιοτικών όπως της σιπροφλοξασίνης και των κεφαλοσπορινών.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

21/12/2016 - Ευστράτιος Φ.
21/12/2016 - Ευστράτιος Φ.
18/03/2016
18/03/2016
27/08/2016 - Κωνσταντίνος Χ.
27/08/2016 - Κωνσταντίνος Χ.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.