Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Η αποφρακτική κεράτωση του έξω ακουστικου πόρου

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Η αποφρακτική κεράτωση του έξω ακουστικου πόρου

Clinic

Το επιδερμικό βύσμα ή η αποφρακτική κεράτωση του έξω ακουστικού πόρου χαρακτηρίζεται από μεγάλη συσσώρευση κερατίνης στο οστέινο τμήμα του έξω ακουστικού πόρου με σταδιακή διάβρωση του οστέινου τοιχώματος του πόρου.

 

 Σε νεαρά άτομα συχνά συνδέεται με ρινοκολπίτιδα ή βρογχεκτασίες.

 

  Η διάγνωση βασίζεται στο ότι αναδυκνύεται μεγάλο πακτωμένο βύσμα κερατίνης που αποφράσσει τον έξω ακουστικό πόρο. Το βύσμα πρέπει να μαλακώνεται με τοπική εφαρμογή και τα στρώματα κερατίνης να αφαιρούνται με τη βοήθεια χειρουργικού μικροσκοπίου.

 

  Η θεραπεία της συγκεκριμένης παθολογικής κατάστασης περιλαμβάνει το συχνό καθαρισμό (κάθε 6 μήνες) υπο το χειρουργικό μικροσκόπιο. Ο ασθενής πρέπει να αποφεύγει τον αυτοκαθαρισμό.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

01/06/2016 - Δημήτριος Μ.
01/06/2016 - Δημήτριος Μ.
18/05/2016 - Δανάη Π.
18/05/2016 - Δανάη Π.
08/10/2016 - Νικόλαος Χ.
08/10/2016 - Νικόλαος Χ.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.