Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Απώλεια ακοής απο έκθεση σε θόρυβο

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Απώλεια ακοής απο έκθεση σε θόρυβο

Clinic

Η απώλεια ακοής απο έκθεση σε θόρυβο ορίζεται ως η απώλεια ακοής προκαλούμενη απο βραχεία ή μακρόχρονη έκθεση σε ήχους υψηλής έντασης.

 

Οι ασθενείς που υπέστησαν τραυματισμούς του ωτός απο έκρηξη οδηγούν γενικά σε βλάβη του έσω ωτός με συνακόλουθη ρήξη του τυμπάνου και συχνότερα σε διάσπαση της οσταριώδους αλυσίδας. Αυτό οδηγεί σε μονόπλευρη ή αμφοτερόπλευρη, μετρίου ή μεγάλου βαθμού μεικτού τύπου βαρηκοία με ωταλγία, εμβοές και συχνά με αιθουσαία συμπτώματα. Κατα το χρόνο της εξέτασης διαπιστώνεται συχνά ορώδης ωτίτιδα.

 

Η θεραπεία είναι χειρουργική σε περιπτώσεις πλήρους απώλειας ακοής και επί υποψίας ρήξης στρογγυλής ή ωοειδούς θυρίδας και εφαρμόζεται τυμπανοανάσπαση και στεγανοποίηση του συριγγίου. Σε περίπτωση ρήξης της τυμπανικής μεμβράνης εφαρμόζεται μυριγγοπλαστική, τυμπανοπλαστική. Η χειρουργική θεραπεία πρέπει να συνδυάζεται με χορήγηση υπερβαρικού οξυγόνου η οποία είναι πολυύ σημαντική στη συντηριτική θεραπεία. Εάν παρουσιάζεται τα παραπάνω συμπτώματα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κλινική μα

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

28/03/2016 - Θεόδωρος Ν.
28/03/2016 - Θεόδωρος Ν.
07/10/2016 - Νικόλαος Ρ.
07/10/2016 - Νικόλαος Ρ.
01/06/2016 - Δημήτριος Μ.
01/06/2016 - Δημήτριος Μ.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.