Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Ανάστρωφο θήλωμα

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Ανάστρωφο θήλωμα

Clinic

  Το ανάστροφο θήλωμα είναι απο τα πιο κοινά καλοήθη επιθηλιακά νεοπλάσματα των παραρινικών κόλπων. Έχουν μοναδική ιστολογική εικόνα και προέρχονται απο τον βλεννογόνο που καλύπτει την μύτη και τους παραρρινικούς κόλπους. Η αιτία που σχηματίζεται παραμένει άγνωστη. Το συχνότερο σύμπτωμα που εμφανίζουν οι ασθενείς αποτελεί η ρινική απόφραξη. Πολύ συχνά μπορεί να συνοδεύεται με κεφαλαλγία, επίσταξη και ρινόρροια.

 

  Τα συμπτώματα μοιάζουν πολύ με αυτά της χρόνιας ρινοκολπίτιδας και για να διαφοροδιαγνωστεί χρειάζεται μεγαλύτερη διερεύνηση με ενδοσκόπηση ρινός, αξονική τομογραφία και βιοψία.

 

  Λόγω της πιθανότητας επέκτασης μέσω μεταπλασίας του ανάστρωφου θηλώματος στις γειτονικές δομές η θεραπεία συνίσταται στη χειρουργική αφαίρεση σε ευρεία όρια. Η χειρουργική αφαίρεση πραγματοποιείται με διάφορες μεθόδους όμως σύμφωνα με μελέτες η καλύτερη μέθοδος είναι η ενδοσκοπική όπου εμφανίζει τις λιγότερες υποτροπές και αποφεύγει τις εξωτερικές τομές και επιτρέπει την επισκόπηση του χώρου που καταλάμβανε ο όγκος ενώ διατηρεί τις υπερκείμενες δομές της ρινός. Αν εμφανίζεται κάποιο απο τα παραπάνω συμπτώματα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κλινική μας.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

14-03-2019
14-03-2019
29/03/2017
29/03/2017
18/05/2016 - Δανάη Π.
18/05/2016 - Δανάη Π.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.