Διεύθυνση: Μαραθώνος 1, Αθήνα
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΡΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πρόσβαση: Μετρό, στάσεις: Ομόνοια (κόκκινη γραμμή), Κεραμεικός (μπλε γραμμή)
Email: karrasclinic@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας: Όλο το 24ωρο Χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών καθημερινά 8:00 – 15:00.
ΚΛΙΝΙΚΗ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.

Αιθουσαία νευρίτιδα

ΑΡΧΙΚΗ/ ΑΡΘΡΑ/ Αιθουσαία νευρίτιδα

Clinic

Η αιθουσαία νευρίτιδα ορίζεται ως η οξεία μονόπλευρη, μερική ή πλήρης περιφερικού τύπου απώλεια της λειτουργίας της αίθουσας η οποία συνήθως προκαλείται απο ιογενή φλεγμονή.

 

Τα συμπτώματα είναι εκσεσημασμένα λόγω της οξείας εμφάνισης έντονου ιλίγγου, συνήθως με καθαρά περιστροφικό χαρακτήρα, που συνοδεύεται ορισμένες φορές απο έμετο, ναυτία, και αταξία. Στο οξύ στάδιο συνυπάρχει έντονος οριζοντιοκυκλικός νυσταγμός με κατεύθυνση προς την ακέραιη πλευρά.

 

Η θεραπεία είναι αποκλειστική συντηρητική. Στο αρχικό στάδιο συνίσταται η χορήγηση κατασταλτικών φαρμάκων όπως οι H1- ανταγωνιστές για σύντομο χρονικό διάστημα. Το συντομότερο δυνατό θα πρέπει να ξεκινήσει πρόγραμμα ασκήσεων ώστε να προάγει την αιθουσαία αντιρρόπιση. Θεραπεία με κορτικοστεροειδή συνίσταται εντός των πρώτων 14 ημερών

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

7-3-2019
7-3-2019
31/01/2019 - Φώτης Τ.
31/01/2019 - Φώτης Τ.
08/10/2016 - Νικόλαος Χ.
08/10/2016 - Νικόλαος Χ.
ORL ATHENS CLINIC
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ AΘΗΝΩΝ
Το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της κλινικής Καρράς ORL ATHENS CLINIC είναι γνωστό ανάμεσα στους συναδέλφους ΩΡΛ , αφού ήταν και συνεχίζει να είναι ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που βοήθησε και ακόμη βοηθά ασθενείς σε όλες τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες στην πάροδο των χρόνων.